Groothandel in
Dakbedekkingsmaterialen
Lood, Zink en Koper
Aannemersmaterialen
schaduw
 • Solderen
 • Branden
 • Knippen

G. Heutmekers BV, gestart in 1974 met de verkoop van lood, is in de loop der tijd uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van lood, zink en dakbedekking in Limburg en Noord-Brabant.

Het assortiment bestaat onder meer uit lood, zink, roodkoper, plastisol, dakgoten met alle toebehoren, bitumineuze dakbedekking, dakisolatie, dakdoorvoeren, gevel- en boeiboordbekleding. Kortom alles voor op of om het dak. Veel van deze materialen zoals gootbeugels, lood-, zink-, roodkoper- en plastisol zetwerk, platdakafvoeren en ornamenten worden in onze eigen werkplaats geproduceerd.  G. Heutmekers BV is een gedegen partner voor veel installateurs, dakdekkers en aannemers.

Door onze vakkennis en de nauwe samenwerking met vooraanstaande fabrikanten kunnen wij u begeleiden bij het maken van de juiste materiaalkeuze of het oplossen van uw probleem. Wilt u een prijsopgave, dakinspectie of andere informatie neem dan gerust contact met ons op.

 • Plastisol zetwerk op maat

  Wij zijn al 40 jaar het vertrouwde adres voor al uw plastisol zetwerk op maat.

  Plastisol is een licht en onderhoudsarm product dat vervaardigd is uit duurzaam staalplaatmateriaal met een weersbestendige kunststof kleurcoating.

  Lees meer
 • Weet u dat..

  wij uit voorraad kunnen leveren :

  scharnierbeugel geg Ø 60 draad m10/m8
  scharnierbeugel geg Ø 80 draad m10/m8

  Lees meer
 • Klaar voor Rc 6,0 met nieuwe diktes IKO enertherm ALU

  Vanaf nu is het assortiment IKO enertherm ALU isolatieplaten uitgebreid met extra dikke platen van 160, 180 en 200 mm

  Lees meer
 • NIEUW Loodvervangers

  De loodvervangers zijn enorm terrein aan het winnen ten opzichte van gewoon lood. Daarnaast komt er nog eens bij dat gewoon lood nog steeds vaak gestolen wordt en de verschillende loodvervangers niet.

  Lees meer