Groothandel in
Dakbedekkingsmaterialen
Lood, Zink en Koper
Aannemersmaterialen
schaduw
 • Solderen
 • Branden
 • Knippen

G. Heutmekers BV, gestart in 1974 met de verkoop van lood, is in de loop der tijd uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van lood, zink en dakbedekking in Limburg en Noord-Brabant.

Het assortiment bestaat onder meer uit lood, zink, roodkoper, plastisol, dakgoten met alle toebehoren, bitumineuze dakbedekking, dakisolatie, dakdoorvoeren, gevel- en boeiboordbekleding. Kortom alles voor op of om het dak. Veel van deze materialen zoals gootbeugels, lood-, zink-, roodkoper- en plastisol zetwerk, platdakafvoeren en ornamenten worden in onze eigen werkplaats geproduceerd.  G. Heutmekers BV is een gedegen partner voor veel installateurs, dakdekkers en aannemers.

Door onze vakkennis en de nauwe samenwerking met vooraanstaande fabrikanten kunnen wij u begeleiden bij het maken van de juiste materiaalkeuze of het oplossen van uw probleem. Wilt u een prijsopgave, dakinspectie of andere informatie neem dan gerust contact met ons op.

 • VMZINC opleidingen

  Opleidingen om uw kennis en vakmanschap bij te schaven.  Lees meer
 • (Plastisol) Colorcoat HPS200 Ultra

  Colorcoat HPS200 Ultra® Staal voor gevelbekleding en dakplaten


  Voor gebouwen in een industrieel, maritiem of landelijk gebied - een distributiecentrum, fabriekshal, energiecentrale of stal maar ook dakkapellen en dakpanplaten - als u gevelbekleding en dakplaten zoekt met ingetogen kleuren, biedt Colorcoat HPS200 Ultra® ultieme duurzaamheid en weerstand tegen corrosie.

  Lees meer
 • Klaar voor Rc 6,0 met nieuwe diktes IKO enertherm ALU

  Vanaf nu is het assortiment IKO enertherm ALU isolatieplaten uitgebreid met extra dikke platen van 160, 180 en 200 mm

  Lees meer
 • Nieuwe Website

  Eindelijk kunnen wij u vol trots melden dat onze geheel nieuwe website online is! In samenwerking met Markermedia uit Born hebben we geprobeerd voor onze klanten een site te maken die voldoet aan ieders wensen.

  www.markermedia.nl

  Lees meer