Groothandel in
Dakbedekkingsmaterialen
Lood, Zink en Koper
Aannemersmaterialen
schaduw
 • Solderen
 • Branden
 • Knippen

G. Heutmekers BV, gestart in 1974 met de verkoop van lood, is in de loop der tijd uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van lood, zink en dakbedekking in Limburg en Noord-Brabant.

Het assortiment bestaat onder meer uit lood, zink, roodkoper, plastisol, dakgoten met alle toebehoren, bitumineuze dakbedekking, dakisolatie, dakdoorvoeren, gevel- en boeiboordbekleding. Kortom alles voor op of om het dak. Veel van deze materialen zoals gootbeugels, lood-, zink-, roodkoper- en plastisol zetwerk, platdakafvoeren en ornamenten worden in onze eigen werkplaats geproduceerd.  G. Heutmekers BV is een gedegen partner voor veel installateurs, dakdekkers en aannemers.

Door onze vakkennis en de nauwe samenwerking met vooraanstaande fabrikanten kunnen wij u begeleiden bij het maken van de juiste materiaalkeuze of het oplossen van uw probleem. Wilt u een prijsopgave, dakinspectie of andere informatie neem dan gerust contact met ons op.

 • Kerstmis en Nieuwjaar

  In verband met Kerstmis en Nieuwjaar zijn wij gesloten
  van 19 december t/m 3 januari 2016.
  Wij wensen u alvast fijne feestdagen en
  een gelukkig nieuwjaar.

  Lees meer
 • Wist u dat...

  Wist u dat wij ook felstangen en apparaten verhuren voor felsdaken.

  Lees meer
 • weer die dakgoot verstopt...

  Gootdrain is een kunststof of zinken gaaselement dat in de goot gelegd kan worden. Het blad dat op de gootdrain valt, droogt op en waait weg. Het regenwater kan hierdoor ongehinderd naar de gootuitloop worden afgevoerd.

  Lees meer
 • EPDM Dakbedekking

  Wij zijn al 40 jaar het vertrouwde adres voor al uw bitumen dakbedekking.
  Sinds 5 jaar leveren wij ook EPDM Dakbedekking op rol en op maat.  Lees meer
 • Profatec Eco / IKO eco roof

  IKO eco roof, energiebesparend dakpakket met luchtzuiverende eigenschappen.

  Energiezuinig daksysteem met witte reflecterende dakbedekking dat ook nog eens een luchtzuiverende werking heeft dankzij speciale minerale afwerking.

  Lees meer
 • Plastisol zetwerk op maat

  Wij zijn al 40 jaar het vertrouwde adres voor al uw plastisol zetwerk op maat.

  Plastisol is een licht en onderhoudsarm product dat vervaardigd is uit duurzaam staalplaatmateriaal met een weersbestendige kunststof kleurcoating.

  Lees meer