Groothandel in                                 
Dakbedekkingsmaterialen   
Lood, Zink en Koper
Aannemersmaterialen
schaduw

Profatec Eco / IKO eco roof

IKO eco roof, energiebesparend dakpakket met luchtzuiverende eigenschappen

Energiezuinig daksysteem met witte reflecterende dakbedekking dat ook nog eens een luchtzuiverende werking heeft dankzij speciale minerale afwerking.
•CO2-reducerend
•Verkoelend effect
•Luchtzuiverende Air Care technologie
•Hoge SRI-waarden
•Volledig DuBo-gekeurd daksysteem

DuBO-keurmerk

Het IKO eco roof is het enige daksysteem dat volledig DuBo-gekeurd is met zowel de Profatec ECO dakbedekking als de IKO enertherm isolatie.

Recycling

In onze diverse productielocaties van zowel bitumen dakbanen als IKO enertherm isolatie nemen gerecyclede grondstoffen een steeds belangrijkere plaats in bij het vervaardigen van nieuwe producten.

Basis voor het IKO solar roof

Het koele IKO eco roof zorgt voor een beter rendement van zonnecellen op het dak. Het IKO eco roof is daarom de ideale ondergrond voor het IKO solar roof.

Opbouw IKO eco roof

Om optimale zekerheid te kunnen bieden is het IKO eco roof samengesteld uit perfect op elkaar afgestemde materialen die uitvoerig getest zijn op duurzaamheid en waterdichtheid. Alleen bij toepassing van de in het BDA Agrément® genoemde materialen, het volgen van de beschreven werkwijze en verwerkt door gecertificeerde dakdekkers mag een dak zich een IKO eco roof noemen. Op deze manier kunnen wij u een duurzaam waterdicht dak garanderen dat de prestaties levert die u vraagt.

Heeft u een aanvraag laat het ons weten en wij maken vrijblijvend een scherpe aanbieding.

www.heutmekers.nl/downloads/dakbedekking/

Archief